Najemna pogodba po meri

Želiš sestaviti kvalitetno najemno pogodbo, a ne veš, kje točno začeti? Bi pri tem potreboval dodatno strokovno pomoč? Vabljen v Študentsko svetovalnico, kjer ti nudimo celovito strokovno pomoč pri sestavi vaše najemne pogodbe.

Najemna pogodba po meri

Storitev »Najemna pogodba po meri«vam nudi celostni paket oziroma servis pri sestavi vaših najemnih pogodb, pri čemer na koncu v roke dobite v celoti sestavljeno kvalitetno in zanesljivo najemno pogodbo, ki bo varovala vaše pravice v najemnem razmerju. Najemna pogodba je sestavljena ob upoštevanju vaših posredovanih podatkov, zahtev in želja ter na podlagi aktualne pravne ureditve na tem področju.

Izvajalci

Izvajalci storitve »Najemna pogodba po meri« so pravni svetovalci Zavoda Študentska svetovalnica, ki so strokovno in kvalitetno izobraženi na področju najemnih razmerij. Storitev se izvaja pod nadzorom strokovnega mentorja pravnega svetovanja.

Kdaj, kje in kako?

Za pomoč pri sestavi vaše najemne pogodbe se na nas lahko osebno ali preko telefona obrnete v času uradnih ur svetovanja za študente, prav tako pa nam lahko pošljete tudi elektronsko sporočilo na: info@svetovalnica.com .

Za koga?

Storitev »Najemna pogodba po meri« je namenjena vsem dijakom in študentom, prav tako pa lahko pomoč pri sestavi najemne pogodbe koristite tudi vsi najemodajalci/lastniki stanovanj in vsi ostali zainteresirani.